Hjemmespa - Våre 5 beste tips

Hjemmespa - Våre 5 beste tips

Hjemmespa er en økende trend, markedet florerer av massasje og velvære apparater. Teknologi har gjort det mulig å sette opp sitt eget et spa hjemme. I dette innlegget skal gå vi gjennom våre 5 beste tips for at du kan sette opp ditt eget hjemmespa. 


Behagly er en norsk bedrift med fokus på å gjøre hverdagen litt mer behagelig. Tipsene vi kommer med under er våre hjemmespa ideer som vi selv benytter oss av og som våre kunder elsker. 

Spa og velvære

Spa og velvære har er en perfekt måte å gi ro i både kropp og sjel, spesielt i perioder hvor det er mye stress. Det er viktig å ta pauser fra hverdagen og nyte livet. Familie, venner og partner er en stor og viktig del av livet, men det er anbefalt å ha litt alenetid og lade batteriene.  


Det er mange måter å fjerne spenninger og en av de beste måtene er ved hjelp av varme, om det er i form av varmt vann, sol eller ved hjelp av teknologi. Personer som stresser mye har ofte veldig stram muskulatur og dette kan føre til smerter i hofte, rygg og nakke. 


Hjemmespa handler ikke bare nytelse, men det er også en utrolig stor fysisk gevinst. 

Hva trenger man til hjemmespa?

Du trenger ikke en jacuzzi, steam og badebasseng slik du finner på eksklusive og dyre spa slik som The Well. Hele poenget med et spa er å koble av og lade batteriene. Tipsene under er alt du trenger for et perfekt hjemmespa. 

Hjemmespa pakke

De aller fleste har mye av det som trenger for et hjemme spa. Vår hjemmespa pakkke består av både fysiske ting, men også virtuelle ting som bidrar i like stor grad med å fjerne spenninger.


Tipsene under har størst effekt dersom de kombineres.

Tips 1 - Badekar med skum

Varmt vann er alltid deilig og med skikkelig skum får du en følelse av velvære selv på et lite bad. Vårt første tips er altså et badekar med skum, fyll badekaret med varmt vann og ditt favoritt skum, gjerne med god duft. 

Tips 2 - Dimmelyset og tenne duftlys 

Kunstig lys som vi alle har i våre hus, på mobiltelefonen og i vår TV gjør både hodet og øynene svært slitne, spesielt for personer som sitter flere timer foran skjermen. En viktig del av et hjemmespa er å dimme eller skru av lyset og erstatte kunstig lys med stearinlys og gjerne duftlys for en rolig og behagelig stemning. 

Tips 3 - Yoga musikk

Hverdagen eksponerer oss konstant for støy og bråk; busser som bråker, biler som tuter, unger som skriker, sjefer og lærere som kommanderer oss. Det er viktig å klare å koble av helt og nullstille.


Vårt tredje tips for et perfekt hjemmespa er yoga musikk, denne typen musikk er behagelig for ørene. Spesielt yoga musikk med lyd av natur, bølger som treffer land, vann eller regn som drypper og fugler som kvitrer. 


Alle disse lydene minner oss om naturen, ferier i syden og vil hjelpe deg med å slappe helt av. 

Tips 4 - Infrarød Sauna

Det er en grunn til at The Well har badstuer og boblebad, nettopp fordi det er super behagelig. Vårt tips nummer 4 er en infrarød badstue, det er en sammenleggbar badstue som lar deg varme opp kroppen, mens lyset er dimmet, duftlysene er tent og yoga musikken spiller rolig i bakgrunnen. En infrarød badstue er prikken over “i”-en for personer som ønsker et skikkelig hjemme spa.

Tips 5 - Legge vekk mobiltelefonen

Vårt siste tips er å legge vekk mobiltelefonen. Vi scroller i timesvis på mobiltelefonen hverdag og både du og din øyner fortjener å slappe av. 


Lag en spilleliste med rolig musikk, gjerne yoga musikk (slik vi nevnte i tips 3) og legg vekk mobiltelefonen. Sørg for at spillelisten er lang nok og skru gjerne på flymodus så du unngå å bli avbrutt. 


Avlsutt hjemmespaet med en varm kopp te


Etter en time eller to bør du være mer avslappet og da kan det være greit å avslutte hjemmespaet med en kopp varm te. 

Tilbake til bloggen