Ofte stilte spørsmål

Hva er en infrarød sauna?
En infrarød sauna er en sammenleggbar badstue som bruker infrarød varme for å varme opp kroppen. En tradisjonell badstue bruker energi på å varme opp luften/omstendighetene for å gjøre kroppen varm. Derfor opplever mange at de svetter mer i IR saunaer enn tradisjonelle saunaer.

Har infrarød sauna fordeler?
Det er store fordeler med en infrarød sauna, det er store helsegevinster og fordeler i forhold til brukervennlighet og effektivitet. Noen av fordelene ved bruk av en infrarød sauna er:
  • Bedre søvn
  • Bedre blodsirkulasjon
  • Renere og friskere hud
  • Reduserer muskel og leddsmerter
  • Vekttap
  • Praktisk
  • Varmes opp raskt
  • Sammenleggbar
Hvorfor kjøpe en bærbar infrarød sauna ?
En av årsakene til at du bør kjøpe en bærbar infrarød sauna ligger i ordet, saunaen er portabel. Du kan flytte rundt på badstuen, du kan bruke den hjemme, på hytta eller ta den med til en bekjent.

I tillegg til at den er utrolig praktisk, varmes den opp utrolig raskt og det er enorme helsegevinster ved bruk av en bærbar infrarød sauna.

Hvor mye strøm bruker Infrarød sauna?

Vår infrarød sauna bruker cirka 0,9 KW i timen. Det gjør at du ikke trenger å bekymre deg for dyre strøm regninger.

Er steam sauna det samme som en infrarød sauna?
Nei, steam sauna er ikke det samme som en infrarød sauna.

En steam sauna varmes opp via damp, våre infrarød saunaer varmes opp av infrarøde varmepaneler.
Fordelen med en infrarød sauna fremfor en steam sauna er blant annet at du ikke trenger å fylle opp en infrarød sauna med vann, det blir ikke fuktig og den begynner heller ikke å lukte vondt som steam badstuer har en tendens til å gjøre.

Hva er en radiant sauna?
Radiant betyr å sende ut lys på engelsk. Det er derfor infrarød hjemme saunaer blir omtalt som radiant badstuer. Varme panelene i våre radiant saunas sender ut FIR lys som varmer opp kroppen på en naturlig måte. Du kan kjøpe eller lese mer om våre radiant sauna her

Er det populært med Infrarød sauna hjemme?
Trenden rundt infrarød sauna hjemme øker enormt, spesielt det siste året ettersom at tilgang til offentlig badstuer har blitt vanskeligere grunnet COVID-19. Samtidig er Norge et kjølig land med lange og kalde vintre, da er det ekstra deilig å varme opp kroppen i våre infrarød sauna.


Har dere en billig infrarød sauna?
Behagly.no leverer infrarøde badstuer til en billig pris og det er en utrolig god investering. Våre infrarøde badstuer er omtrent 4-5 ganger billigere enn tradisjonelle infrarøde badstuer.

Er infrarød sauna farlig?
Absolutt ikke, infrarød sauna har vært i brukt i lang tid i forbindelse med helse og velvære. Treningssentre som Sats har infrarøde badstuer i sine lokaler og det helt trygt å bruk. Våre infrarød saunaer gir ca kun ut 2 microtesla EMF stråling.

Erfaringer med infrarød sauna
Vi oppfordrer våre kunder å legge igjen en anmeldelse og fortelle om sine erfaringer for å hjelpe dere som er ute etter en ærlig erfaring. Les gjerne våre anmeldelser for å få ærlig tilbakmeldinger/erfaringer fra våre kunder.

Hvordan virker en portabel sauna?
En portabel sauna er en badstue som varmes opp med lys. Det er ikke behov for varme steiner eller annet ekstrautstyr. Våre infrarøde badstuer varmes opp på få minutter og varmer opp kroppen like raskt.

Har infrarød sauna effekt?
Ja, en infrarød sauna har stor effekt. En infrarød sauna er både behagelig og nyttig, bruk badstuen til å varme opp kroppen, forbrenne fett, øke blodsirkulasjon og bli kvitt muskelsmerter.

Infrarød sauna hvor ofte?
Det er ingen fasit svar på hvor ofte en infrarød sauna kan brukes, men en infrarød badstue er trygg å bruke hver dag. Faktisk vil du se velvære forbedringer raskere hvis du bruker det daglig. I gjennomsnitt tar de fleste i 30-45 minutters økter, 3-4 ganger i uken.

Finnes det infrarød sauna i Oslo?
Ja, Behagly holder til i Oslo og Vinterbro. Vi sender til hele Norge med PostNord eller så kan du komme til vårt lager å hente din bestilling.

Forbedrer infrarød badstue helsen?
Det er utrolig mange helsefordeler med en infrarød badstue og infrarød varme bidrar til blant annet bedre søvn, bedre blodsirkulasjon og mindre muskelsmerter.

Hvordan virker infrarød badstue?
En Infrarød badstue varmes opp med infrarøde lys og det tar kun 10 minutter før badstuen er 65 grader.
Har dere infrarød badstue erfaringer?
Ja, du kan lese våre kundeanmeldelser med erfaringer på våre produktsider.

Infrarød badstue vs vanlig
En infrarød badstue bruker lys til å varme opp kroppen direkte, mens vanlige badstuer bruker varme til å varme opp luften for så å varme opp kroppen.

Er infrarød badstue effektiv for forbrenning?
Ja, en av helsefordelene med en infrarød badstue er at de er effektive for å forbrenne kalorier og fett.

Hvilken infrarød badstue best i test?
Vi har gjort grundige tester før vi tok inn våre infrarøde badstuer og modellene vi har her på Behagly.no er modellene vi ser på som best i test i forhold til testene vi har gjort fra ulike produsenter.