Hjemmekontor inspirasjon

Hjemmekontor har blitt en stor og viktig del av hverdagen til tusenvis av nordmenn etter at korona rammet Norge og resten av verden. Noen nyter hjemmekontoret, mens andre lengter etter å komme til gamle rutiner. 

I denne artikkelen skal vi gi deg litt hjemmekontor inspirasjon slik at du får skikkelig godt stemning på hjemmekontoret. 

Klar for å bli inspirert? Vi ble i hvertfall det, da vi gikk igjennom disse tipsene. 

En mer behagelig hverdag

Vi i Behagly er opptatt av å gjøre hverdagen mer behagelig, og det er nettopp dette tipsene under går ut på. Kropp og sinn jobber sammen, men dersom en av disse to ikke er i optimal stand, vil ikke arbeidsdagen eller hverdagen bli som du ønsker. 

Ettersom at vi tilbringer omtrent 40 timer i uken på kontoret, er det ikke bare et ønske om at kontoret er inspirerende og gjør hverdagen mer behagelig, men det burde være en absolutt nødvendighet. 

 

Smarte løsninger hjemmekontor

Timesvis foran pc-skjermen er slitsomt for både overarmer, rygg, nakke og øyne. NAV's fraværsstatistikk viser at den vanligste årsaken til legemeldt sykefravær er muskel- og skjelettplager. Store deler av disse plagene kan bearbeides eller unngått ved å gjøre kontorarbeidet mer ergonomisk. 

Markedet har produkter som ikke bare bidrar til en bedre helse, men kontoret blir utrolig vakkert. Laptop stand har blitt en økt trend blant tusenvis av nordmenn. Kontorpulten blir lekker og det bidrar til mindre smerter i nakke og rygg, da du kan se rett fram. 

Hjemmekontor ergonomi

Jobb og forbrenn kalorier samtidig 

Kontorarbeid er et svært inaktivt yrke og i løpet av en arbeidsdag forbrenner du minimalt med kalorier. Vår infrarøde sauna (SaunaBox) settes opp på sekunder og kan brukes i alle rom og i alle situasjoner. Mange av våre kunder bruker SaunaBox på hjemmekontoret og bidrar til økt forbrenning i en inaktiv arbeidsdag. 

På innsiden av SaunaBoxen er det en stol som du sitter på, så ikke bare forbrenner du kalorier mens du gjør kontorarbeid. Men du kan faktisk nyte et skikkelig hjemmespa på hjemmekontoret. 

Hjemmespa inspirasjon

Det positive i det negative

For mange har arbeidshverdagen blitt snudd på hodet og det er ikke alltid like lett å glede seg arbeidsdagen. Hjemmekontor gjør at tusenvis av nordmenn ikke får møtt kollegaer og gode venner, slik de har gjort daglig i mange år.

Skal vi se dette på den positive siden, har hjemmekontor endret på våre rutiner og vi kan tilbringe mer tid med barn, samboer og søsken først på dagen. Noe som mange ikke har hatt tid til tidligere, da en må skynde seg ut døren. 

Bruk denne tiden sammen med dine nære og kjære, dette er for oss en stor inspirasjon og motivasjon i seg selv. Lengre frokoster og koselig samtaler er noe som vil gjøre hjemmekontoret langt bedre. 

Hjemmekontor

Oppsummering

Det finnes utrolig mange smarte hjemmekontor løsninger som vil friske opp energien og motivasjonen. En vellfungerende kropp er intet bedre enn et vellfungerende sinn og med tipsene vi har gått igjennom, vil du mestre begge kunstene. Vi jobber alltid for å gjøre din hverdag litt mer behagelig.