Kundeanmeldelser

Vi jobber hånd i hånd med profesjonelle produsenter som har over 13 års erfaring med produksjon av produkter innenfor kategorien helse og velvære.

Under finner du kundeanmeldelser:

Based on 25 reviews
76%
(19)
20%
(5)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
bra

Min erfaring har vært særdeles bra, badstua er svært enkel og lett å sette opp og ned.

Gjør jobben

Flott produkt, og til en rimelig pris. Varmes raskt opp, og gjør jobben! Du kan virkelig ikke sammenligne dette med en frittstående struktur som koster mer og har flere varmepaneler, for noe som "popper opp" og kan lagres, gir det mye varme med de tre varmeelementene samt oppvarmet fotputen.

Super fornøyd!

Elsker denne badstuen. Lett å gjemme seg bort og slappe av. Søvnkvaliteten på nettene etter jeg har brukt badstuen er perfekt. Og opprettholder temperaturen gjennom hele syklusen. Har anbefalt til alle jeg kjenner. Pluss at huden virker mye renere og bedre.

Jeg var i tvil, men dette var et fantastisk kjøp. Den er kompakt, kan lett brettes sammen for lagring under sengen. Du vil trenge et lite håndkle til å legge rundt nakken. Delen rundt halsen er ikke avtagbar, og et håndkle vil holde på varmen.

Deilig etter trening

Jeg brukte dette for første gang i går kveld etter å ha trent, og det var kjempebra! Flott for å slappe av kroppen etter en intens trening. Veldig enkelt å sette sammen! enkel å bruke og lett å legge bort og oppbevare.

Rask oppvarming

Dette produktet var mye bedre enn jeg forventet. Det ble varmt veldig raskt og var mer behagelig enn jeg forventet. Varmen var intens, men ikke ekstremt, og fikk meg til å svette i løpet av de første 10 minuttene. Jeg vil anbefale dette produktet til hvem som helst og alle som planlegger å kjøpe en gave i de kommende månedene.

Rask levering. Fornøyd!

Vi har brukt den nesten hver dag i en måned nå. Elsker at du kan holde hendene ute, slik at du kan bruke telefonen, datamaskinen eller lese hvis du vil. Det var super rask levering og det tok kun 5 dager.

Super investering

Denne dingsen er fantastisk og varmes opp raskt. Veldig behagelig, jeg svetter og føler meg bra etterpå. Gjør litt guidet meditasjon i 25 minutter mens jeg er inne og kom ut som en ny kvinne. Beste pengene du vil investere for helsen din i år!

Utmerket kjøp

Jeg hadde en vane å bruke badstuen på treningsstudioet mitt etter å ha trent nå som treningssentre er stengt er denne saunaen en genial løsning. Jeg mener absolutt at alle burde bruke en slik en hver dag, vi ville alle vært så mye lykkeligere. Ikke nøl, dette er et utmerket kjøp!

Anbefales sterkt!

Jeg anbefaler dette spaet høyt. Jeg har brukt den i omtrent 6 måneder og har ingen problemer, og det fungerer bra. Jeg er så glad jeg kjøpte den. Den gjør nøyaktig hva den sier. Sterkt anbefalt.

Praktisk produkt

Dette er et praktisk produkt som du kan plassere nesten hvor som helst. Både kona og jeg bruker den når vi kan. J Vi svetter ganske mye, så bare på det fungerer produktet som nevnt. Jeg håper bare langsiktige fordeler er der også! For prisen vil jeg si at det er verdt å kjøpe hvis noen vurderer det. Jeg har hatt det godt over et år og det funker fremdeles bra!

enkelt å montere

Badstuen er veldig enkelt å montere og demontere for lagring etter bruk. Den beholder varmen veldig bra, selv når du bruker den ute og det er kjølig. Rask levering og god service.

God for restitusjon

Jeg mottok denne varen i dag og oppsettet var veldig enkelt. Jeg løfter vekter, løper halvmaraton, og er veldig aktiv. Jeg brukte det i 30 minutter og musklene mine ble avslappede. Med denne prisen vil jeg anbefale dette produktet til enhver aktiv person.

Jeg skriver aldri anmeldelser, men jeg ville bare ta meg tid til å skrive en til denne badstuen fordi den bare er utrolig. Badstua fungerer som en sjarm, du må sørge for at varmen ikke slipper ut (så prøv å pakke et håndkle rundt halsen din for å forhindre at hullet i hodet slipper for mye, og ikke konstant fikle med armhullene), men ellers er det ingen problemer eller ulemper.

Fantastisk mini spa

Jeg har brukt denne badstuen tre ganger nå, og det fungerer bra! Sammenlignet med badstuen på spaet svetter jeg like mye, om ikke mer i denne. Den varmes raskt opp og holder temperaturen. Jeg gleder meg til å spare mye penger ved å ikke måtte besøke spaet hver uke!

Fin etter jobb

Jeg kan ikke si nok om dette. Jeg har en veldig stressende jobb - siden jeg har begynt å bruke dette, kan jeg sove bedre. det lindrer alle smertene. Jeg er så glad for at jeg gikk med det infrarøde alternativet i motsetning til dampbadstuen.

Rask oppvarming

Denne er flott! Samme resultater som en badstue i full størrelse. Varmes veldig raskt opp. Jeg bruker denne hver eneste dag!

Flott kjøp!

Jeg bruker badstuen flere ganger i uken. Jeg svetter mye, og det er veldig beroligende for musklene mine når de er støle. Jeg synes det var et flott kjøp for prisen.

Elsker badstuen

Elsker denne badstuen, varmes opp veldig fort. Varmen er god og veldig beroligende. Jeg satte inn min egen sammenleggbare stol for ryggstøtte. Varmen føles fantastisk for leddgikt.

You will not believe-but it works!!!! The fever is great. For a capital apartment-the most it! Stupid, inside the tent under the evaporator put a plastic chair. Exactly 20 minutes later, he softened from the temperature!!! The device is a tent, steam is supplied with a hose from the evaporator. It is possible to adjust the procedure time and its temperature with a remote control. Categorically I advise, especially for the winter!

Corresponds to the description of the wife in delight went Tverskaya region, 25 days

Fantastisk produkt

Dette er et så fantastisk produkt, enkelt å sette opp og rengjøre. Da jeg gikk ut av badstuen, hadde jeg en fantastisk følelse av renslighet og ro. Jeg gleder meg til å utforske flere fordeler.

Ryggsmerter og andre problemer er borte, og luren etter å ha brukt det er som om du er i himmelen, du hviler faktisk, ikke bare lukker du øynene, du føler deg energisk og lykkeligere

Smart for hjemmeskole

Badstuen er svært enkel å bruke og den passer overalt. Personlig bruker jeg den når jeg har hjemmeskole eller om jeg skal se litt på TV. Da liker jeg veldig godt hullene for armene og at du enkelt får tilgang til kontrollene. Badstuen er lett å flytt omkring, så du kan se på TV eller se på noe annet eller til og med være med i et zoom-anrop. Da slår du to fluer i en smekk.