Om oss

Behagly.no ble startet av to sauna elskere som kjente på sauna mangelen under covid. Det måtte vel være mulig å kunne nyte en god badstue uten å montere en hel tradisjonell badstue. For mange (inkludert oss) var det helt upraktisk å montere en badstue hjemme. Det å konstant måtte dra på dyre spa besøk var heller ikke et alternativ for oss. 

Vi valgte å ta saken i egne hender og nådde ut til flere av de største produsentene i verden. Etter mange dialoger med produsenter rundt omkring i verden klarte vi å lansere vår egen infrarød sauna (Spabox). For mange virket dette konseptet uvirkelig og det at en badstue kunne brettes og varmes opp på få minutter virket langt ifra virkeligheten.

Nå jobber vi hånd i hånd med profesjonelle produsenter som har over 13 års erfaring med produksjon av produkter innenfor kategorien helse og velvære. Produktene vi tilbyr er kvalitetssikret og har alle nødvendig sertifikater. Flere av våre konkurrenter tilbyr sammenleggbar damp badstuer. Disse badstuene har en tendens til å bli fuktig og lukte surt (i værste fall mugg). De andre IR badstuene på markedet er av lav kvalitet og har ikke de nødvendig sertifikatene som kreves. 

Vår infrarød sauna er utviklet for å være enkel, sikker og behagelig.